Ohjeita

Ohjeita 2017-05-17T19:20:17+01:00

Saapumisohje

Kerttula sijaitsee Mäntyharjussa osoitteessa Sakarintie 202. Viitostieltä Vihantasalmentietä ajetaan 8 kilometriä Mäntyharjun suuntaan ja käännytään vasemmalle Sakarintielle, jota ajetaan 2 km.

Muita etäisyyksiä:

  • Taidekeskus Salmela ja Ravintola Kesäheinä 3,5 km
  • Kesäteatteri ja Korsumuseo  4,2 km
  • Mäntyharjun keskusta  6,5 km

Kaikkiin paikkoihin pääsee myös veneellä. Lomalaiset voivat ottaa myös oman veneensä/kanoottinsa/kajakkinsa mukaan Kerttulan lomakylään.

Lähtö- ja tuloaika

Loma-asunto on käytettävissä tulopäivänä perjantaina aikaisintaan klo 15 ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Saapuminen ja avainten luovutus

Ota yhteys aina ennen saapumistasi numeroon 044 2397239 avainten luovutusta varten.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty sisätiloissa ja huviloiden lasitetuilla terasseilla.

Huolto

Ota yhteys numeroon 044 2397239.

Palvelut

Tietoa Kerttulan ja lähialueiden palveluista löydät kohdasta päävalikosta, kohdasta ”Palvelut”.

Vuokraajan velvollisuudet

Loma-asunnon vuokraajan velvollisuudet löytyvät varauksen yhteydessä hyväksyistä sopimusehdoista. Huoneiston edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan normaalin asumisen jäljiltä: huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä ja astiat tiskattuna. Mikäli varauksen päättyessä
huoneiston siisteys ei vastaa edellä esitettyä, veloitetaan ylimääräisestä siivouksesta 200€ lisämaksu. Tupakointi on kielletty sisätiloissa.
Alueella on hiljaisuus klo 23-07. Tänä aikana asiakkaiden tulee välttää häiriön aiheuttamista. Mikäli asiakkaan toimista aiheutuu häiriötä muille asiakkaille, lomakylällä on oikeus poistaa asiakas alueelta. Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan
tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne.